måndag 26 oktober 2009

lycka vara inte länge...

Lycka: Fiffi är så jävla fantastisk, hon är helt underbar. Hon måste tycka om sitt liv och hon försöker verkligen få mig på bra humör. Hon fick galoppera mer idag, man kände hur hon kurade upp ryggen och laddade för att skjuta sig upp i luften av glädje. de kom glädje tårar. men varför dessa jävla tårar? tar dom aldrig slut?
Men lyckan tog slut snabbt, fick annat att tänka på direkt när jag klev av och allt vart igen denna otroligt jobbiga vardag.. De ska vara roligt, de säger alla, men NEJ! de är otroligt jobbigt. tårarna rinner, känslorna är för mycket. jag längtar inte! Jag har målat upp en bild på hur mysigt allt ska vara, men varför är de inte så för mig?
Jag hoppas på att lite arbete med Casino och Pontas kan göra mig gladare, åker till mamma i morgon och ser när jag kommer tillbaka, men de lutar åt fredag för sen är de helg och då är Kalle hemma dygnet runt. Vilken lycka att han är me mig 24 timmar om dygnet.

Föresten, fråga inte hur de är med mig, ni kommer få samma svar - Jorå de är bra. och vi alla som läser detta och känner mig vet att jag kommer ljuga för att slippa prata om de.

Sov gott

1 kommentar: