måndag 22 februari 2010

Pontas den skyldige!

Idag ska de inhandlas flyttkartonger =) Har endast hittat 1(!) flyttkartong i våran källare. För bara något år sedan hade vi säkert 50 kartonger men alla är spårlöst försvunna. Hur kommer detta sig? Så Kalle ska iallafall köpa några nya idag så att jag kan börja packa ner saker!

Pontas, den lilla svarta, ligger inte riktigt på stallägarnas + sida... Igår har hon tagit saken i egna hovar och rymt ifrån hagen, hon tröttna antagligen på både vädret och ha snö upp till halva magen. Så hon ducka bara under linan och traska ut. Detta har hon gjort förut men då stannat utanför hagen där hon hittat något att äta på. Men igår, då rymmer hon upp och springer runt ridhuset, sen in i ridhuset och hälsa på hästarna och sen upp till stallet och hälsa på alla ridskolehästarna.. Sen fick dom tag på henne.... Så nu har Pontas hagförbud! Hon får gå i ridhuset där hon inte kommer ut hur hon än beter sig! Inget att krypa under och hon kan defenitivt inte hoppa över sarjen på 2 meter.... MOHAHA! Fråga är hur länge stallägarna går med på detta.. Stackarn kan inte stå inne hela dagarna!
Så igår prövade jag och Jaqqe att tolka bakom Pontas, för er som inte vet så är de när man åker pulka efter hästen. Såå otroligt roligt var de! Pontas med spetsade öron hela tiden tyckte att de va livet att få dra runt på Jaqqe som åkte bakom. Vart mycket skrattande och flamsande men inte brydde sig Pontas om att Jaqqe åkte baklänges eller på sidan av snöhögar.. Coolare ponny får man leta efter! Idag ska vi försöka oss på ett dubbelåkande! Ska bli spännande!

Nu ska jag hänga min tvätt =(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar