tisdag 23 mars 2010

Dom sjunker

Var hos läkaren precis, fick mina provsvar på D-vitamin, Kalicium, Protein, Zink B-vitamin och alla värdena sjunker så nu ökar dom dosen på tillskotts tabletterna. De är inget som är farligt, men de är inte bra. Han tror att de är bebis som tar dom ifrån mig.. Men huvudsaken är att den får i sig allt.

Har börjat min virkning, den får en jätte fin mörkgråfärg. Har kommit typ 10cm på bredden och 70 på längden. De tar sån lång tid, mycket längre tid än vad jag trott. Men de blir fint iallafall och jag har nu kommit in i virkandet! Blir sååå stolt om jag lyckas göra klart den innan bebis kommer så att den har något att ha på sig när den är ute och de är lite kyligt!

I morgon åker jag till Enköping, ska löshoppa Casino och Cash, träffa mormor och åka med Cognac till sjukgymnasten. Sen på fredag ska jag själv till sjukgymnasten och förhoppningsvid få hjälp med en tens apparat och ett gravid bälte! Min rygg värker!

Är i vecka 34 föresten, de går såå snabbt! + att vi har 2 olika inflyttningsdatum till huset. 19 april eller 1 maj, men blir de 19 april så är de inte änns en månad tills vi flyttar in!! De börjar hända saker nu, måste bara ta tag i försäljningen av våran lägenhet! Men de går förhoppningsvis snabbt, de såldes en lägenhet i vårat hus efter första visningen för 1½ vecka sen och våran är mycket fräschare så vi hoppas på att de går snabbt!

Nu är de virkningen som kallar, sen är de "dating in the dark" och "Cougar town" wiiiehoo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar