onsdag 17 mars 2010

33

Nu är vi i vecka 33 eller 32+2 som de så fint heter.. Var på tillväxt ultraljud i måndags, häftigt vad man kan se me dom där apparaterna!
Bebis förväntade vikt vara 1981 g men bebis vägde 1881 g. Men hon sa att de va fullt normalt, känns skönt att höra! Hon sa även att en vikt på 2,2-4,4kg vid födsel räknas som en normal bebis! Hon chansa på att våran skulle väga 3,5 kg.

Sitter och försöker få tag på en sjukgymnast nu, suttit i 31 minuter och kämpad och ringd varannan minut, men de är hela tiden upptaget.. Sååå irriterande!

Fick ett meddelande igår om att Emmaljunga har skickat våran barnvagn så snart kan jag hämta den!! Såå glad! Även Kalle vart glad och ville direkt hämta hem den! De känns skönt! Ska man ha kudde i vagnen? Har sett att man kan ha söta gosseleksaker hängandes, så de ska jag införskaffa! de ser så gulligt ut =) Allt ska vara gulligt till gulliga bebisar!!

1 kommentar:

  1. Oj oj vad nära det är nu!
    Häftigt med tillväxt-UL, skulle jag också velat gjort.

    Det är klart att bäbis ska ha en kudde i vagnen, finns speciellt små kuddar som passar.

    Hoppas Du lyckas få tag på en sjukgymnast till slut, stackars!!

    Vi är fortfarande sjuka här hemma så jag vågar inte träffa Dig utifall det är smittsamt, men jag skulle mer än gärna vilja.

    Tänker på Dig massor!

    Miljoner kramar!!!!!!!!!

    SvaraRadera