onsdag 29 april 2009

Svält

Har svält Fiffi sen igår lunch för att hon absolut inte fick ha något i magen när hon skulle opereras i morgon..
Lämnade av henne i uppsala vid 11 idag, runt 2 ringer vetrinären och pratar ett tag efter 45 min ringer han igen och berättar vad han hittat och att de kanske går att medicinera bort istället eller så ligger den i en vilofas för att värderna va så låga. Sen efter ytterligare typ 45 min ringer han igen och har pratat me gynekologen om att Fiffi inte behöver opereras utan dom vill vänta 1 månad för att sedan ta nya prover och se om den växer och är elak eller om den inte är de. Så nu är frågan om man kan betäcka henne eller inte där imellan så i morgon ska jag ringa upp gynekologen och se va hon säger. De vill säga att i morgon måste jag åka tillbaka till uppsala för att hämta Fiffi och köra hem henne till mamma och sen till värmdö igen för att fira valborg, usch vilken jobbig dag!! Bara sitta i bil en hel dag är inte min starka sida! Som tur är har jag med mig Emelie.
De positiva är att jag inte behöver stressa på måndag då de va meningen att jag skulle hämta henne efter min sjukgymnast. Föresten de går riktigt mycket framåt me knäet, kan dra ihop de utan att de gör ont, kan ta på de utan att jag rycker undan de för att de är så obehagligt + att jag kan springa ner för trapporna utan att de känns något konstigt alls. Tro mig, de är lycka!!
Nu när jag varit hos mamma har jag varit ute och gått 40 min varje dag me Cognac och jag tror att de gjort väldigt bra, sjukgymnasten sa att de bästa jag kan göra är att röra så mycket jag kan på benet.. Sagt och gjort =)

Massa kramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar