måndag 17 maj 2010

jävla skit dag!

Här är baksidan av vårat hus, fast bilden är tagen i vintras.. Underbart med den inglasade altanen så för tillfället är fyllt med mina planteringar =) Balkongen på övervåningen leder till vårat sovrum, perfekt att börja morgonen med att sitta där ett tag i solen! =)

Jag hade min dag planerad tills min älskade man kommer och säger

NEJ! DU FÅR INTE KLIPPA GRÄSMATTAN!
NEJ DU FÅR INTE SLÄPA TUNGA SOPOR TILL SLÄPET!

Men ärligt, vad ska jag göra då?

Jag fick en ny byrå igår så den har jag packat in saker iallafall, sen har jag glott på mina jordgubbar som jag planterat, dom har fått lite fler blad. Sen har jag städat lite i köket. Igår va ja ju så duktig och damsög hela undervåningen. Sen va vi ute med båten och åt middag, super duper mysigt =) Va så otroligt varmt och skönt så att mitt ansikte lyckades få lite färg iallafall!

I morgon ska jag till huddinge åå göra ultraljud sen bär de av till mamma för att kolla på hästarna=) åå prata vett med tant Marinella om att knipa tills efter helgen! Och hälsa på lilla Roulette och Casino med hans nya kompis! Underbart! Fiffi har börjat brunsta nu iallfall, äntligen! Har ALDRIG under hela tiden jag ägt den hästen önskat att hon ska gå in i brunst, usch hon är vidrig då! Men hon måste brunsta för att vi ska kunna göra henne mamma =) En Fiffi fölis nästa år, jag kommer att bo i boxen tills den ungen är ute! Spännande!

Har precis satt in min andra tvätt i maskinen så nu ska jag åka och handla lite mat ifrån affären, sen köpa några krukor och lite mer jordgubbar och eventuellt några svartvinbärsbuskar. De är jobbigt när man har tomt ;) måste fylla upp den med massa gott! =) Sen måste jag tydligen tanka min bil oxå ifall om jag vill slippa stanna påvägen och tanka när värkarna kommer igång. Inte så troligt så de blir till att tanka idag! =) för inga värkar så långt ögat når....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar