lördag 15 maj 2010

sjösättar dag!!

Idag ska grabbarna de vill säga Kalle och David sjösätta båten!! Så underbart =) åå i väntan på att den är i vattnet och reda för att ut och köras så ska jag plantera lite nya gurkfrön! hitta en "ny" gurka, de ser ut som bollar åå heter jungelgurka! Så söta så jag måste testa och se va de blir av de =)
Planen är iallafall att vi ska åka till någon sjökrog under dagen åå mysa, sen ska vi på middag hos Kalles kompis som fyller år. Eller Kalle ska ifall dit, jag kanske hinner somna någonstans påvägen.
Och om jag hinner så ska jag baka mer bullar oxå, Marianne ringde för ett tag sen åå skulle åka och handla så Kalle lyckades "beställa" allt man behöver till att jag ska baka..

I morgon ska prinsen Casino få åka på bete, eller de är våran hage så de blir inte så långt att åka, men han ska få en ny 2 årig hingst som sällskap =) Cash åkte på hingstbete förra vecka åå tycker att livet leker! Han tycker dock att dom andra 1 åringarna är lite lata åå sega så han röjer själv. Lätt road pojke! Sen åker Bezi på bete i månadsskiftet. Kvar blir Pontas, Marmeta + föl och Marinella som ska kläcka bebis snart oxå!! Såå spännande, en svart hingst är beställd!

Nu ropar solen på mig :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar